De theorie


De theorie is een essentieel onderdeel van de rijopleiding, zonder kennis van de verkeersregels en verkeertekens is het niet mogelijk om veilig aan het verkeer deel te nemen. Tevens is het CBR theorie examen de eerste examen die je neemt in de stap naar het behalen van dat roze pasje. Op deze pagina kan je inloggen met de gegevens die in je theoriepakket zitten om de examenvragen te oefenen om zo optimaal voorbereid op je examen te verschijnen.

Theorie leren
Theorie leren
Theorie reserveren
Theorie reserveren

Rijschool Automatisme "Slagingspercentage"

Hoogste slagingspercentage


Hoewel het slagingspercentage van de theorie-examens laag ligt, is uit marktonderzoek gebleken dat leerlingen die ‘VekaBest-producten’ gebruiken het hoogste slagingspercentage behalen. Ruim 70% slaagt namelijk de eerste keer met deze producten. Uit het onderzoek is gebleken dat VekaBest een nauwe samenwerking heeft met de rijscholen en hun docenten.
Erik Kantelberg, van VekaBest, geeft voor dit hoge slagingspercentage een duidelijke reden. “Het is de nieuwe manier van het theorie leren. Het is onomstotelijk vastgesteld dat de slaagkans van leerlingen aanzienlijk toeneemt wanneer zij tijd investeren in de opleiding, bij de rijschool. Onze lesmethodieken hebben wij jongstleden effectiever ontwikkeld. De resultaten zijn hierdoor voortreffelijk en voor de opleidingen basiskwalificatie zijn de resultaten ongekend. Als uitgever willen wij niet voor niets de absolute trendsetter zijn en blijven”, aldus Erik Kantelberg.